2017 Tél

Férfi kollekció

"My journey is my destination"

Julien Prévot, Fundango rider

Natron

54990 Ft

A Natron letisztult, sportos technikai dzseki. Dripex membránjának köszönhetően vízálló, szélálló. 4 irányú rugalmas anyagból készült, a kritikus részeken hegesztett varratokkal. Multifunkciós zsebek találhatók rajta, a benne lévő hófogóval összekapcsolhatod a kabátot a Fundango sínadrágokkal, így nem tud a hideg szél és a hó a derekadnál érni. Ujjai végén elasztikus kézmelegítőt, hónaljánál cipzározható szellőzőnyílásokat találsz.

Kattints és vásárold meg most!

Orion

46990 Ft

Az Orion síkabát az egyik legmeghatározóbb darab a Fundango idei kollekciójában. Minden funkció benne van, ami csak kellhet ahhoz, hogy tökéletes síélményben legyen részed bármilyen zord körülmények között. Dripex membránjának köszönhetően, amely a külső anyagra van magas hőfokon laminálva, vízálló, szélálló és mindamellett lélegzik is a mikroporózus rétegnek köszönhetően. Négy irányú rugalmas alapanyaga miatt kényelmes benne a sportolás. A kritikus részeken megerősített varratokkal biztosítjuk a strapabírást. Ujjai végén rugalmas kézmelegítőt, belsejében hálós síszemüvegtartót, kívül síbérlettartót és több zsebet találsz.

Kattints és vásárold meg az Orion kabátot!

Crater

49990 Ft

A sportos Crater kabát egy igazi síelő téli ruhatárának elengedhetetlen kelléke. Négy irányú rugalmas alapanyaga miatt kényelmes benne a sportolás. Dripex membránjának köszönhetően, amely a külső anyagra van magas hőfokon laminálva, vízálló, szélálló és mindamellett lélegzik is a mikroporózus rétegnek köszönhetően. Ujjai végén rugalmas kézmelegítőt, belsejében hálós síszemüvegtartót, kívül síbérlettartót és több zsebet találsz. A kritikus részeken megerősített varratokkal biztosítjuk a strapabírást. Több színben is elérhető, kattints és nézd meg mindet!

Nézd meg közelebbről a Crater kabátot!

Corvus

46990 Ft

Attraktív, sportos technikai dzseki. Dripex membránjának köszönhetően, amely a külső anyagra van magas hőfokon laminálva, vízálló, szélálló és mindamellett lélegzik is a mikroporózus rétegnek köszönhetően. Ujjai végén rugalmas kézmelegítőt, belsejében hálós síszemüvegtartót, kívül síbérlettartót és több zsebet találsz. Hegesztett varratok biztosítják a minőséget. A kabát derekánál belső hófogó található, amellyel így a nadrággal összekapcsolható. Hónaljánál cipzározható szellőzőnyílások segítik a komfortézetet. Több színben is megtalálható, nézd meg a többit is!

Megvásárolom online!

Taurus

"három az egyben"

79990 Ft

A Taurus egy igazi "három az egyben" kabát. Külső, technikai héja levehető, különállva is megállja a helyét. Ez a héjkabát Dripex vízálló, szélálló anyagból készült. A Taurus belső kabátját pedig használhatod őszi softshell dzsekiként. Ha a kettőt együtt veszed fel, úgy egy igazi téli kabát birtokosa lehetsz. Cipzározható, praktikus zsebeit több méretben fedezheted fel rajta. Hónaljánál cipzározható szellőzőnyílásokat találsz, így kellemes érzetet nyújt mozgás közben.

Megvásárolom!

Kepler

42990 Ft

A Kepler kabát tökéletes téli viseletet biztosít hosszított fazonjával, hiszen folyamatosan védi a derekat. Dripex membránjának köszönhetően, amely a külső anyagra van magas hőfokon laminálva, vízálló, szélálló és mindamellett lélegzik is a mikroporózus rétegnek köszönhetően. Multifunkciós zsebeiben elfér minden, amit magadnál szeretnél hordani. Kapucnija rögzített, peremén szőrme díszíti. A kabáton bőr kiegészítőket is találsz.

Kattints és vásárold meg a Kepler kabátot!

Passat

27990 Ft

Kedvelt pufi kabát, amit első sorban őszi napokra ajánlunk, ám belső bélésének köszönhetően téli kabátként is megállja a helyét. Mivel anyaga vízlepergető, az eső, hó, köd vagy pára nem áztatja át. Kapucnija állítható, hogy mindenki a maga kényelme szerint hordhassa. Többféle színben is elérhető idei kollekciónkban.

Válaszd ki a hozzád illőt!

Fundango aláöltözők

9990 - 12990 Ft

Aláöltözőink feszesen a testhez simulnak, könnyű, rugalmas anyagból készült,ek így tökéletes védelmet nyújtanak az esetleg bejutó hideg szél ellen. A vizet elvezetik, de nem hagyják kihűlni a testet, így kellemes érzetet nyújtanak folyamatos mozgás közben. Félig cipzározhatóak, a legtöbb felsőrészen mellényzseber is találsz. Nem csak síeléshez, hanem bármilyen sporthoz ajánljuk őket.

Nézd meg, milyen aláöltözőkből válogathatsz még!

Granite Flex

34990 Ft

Dripex vízálló, szélálló és légáteresztő sínadrág, levehető kantárral. Övbújtatós, állítható derekú, hogy tökéletesen álljon. A szárak belső felén vízálló cipzárral zárható, hálós szellőzőnyílások találhatók. Ergonomikus, formázott kialakítású sínadrágok, praktikus, zárható zsebekkel. Rugalmas anyagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít mozgás, sportolás közben. A Fundango síkabátokban található hófogóval össze lehet kapcsolni a sínadrágot és a kabátot, így biztosítva teljes záródást. Válaszd a kabátodhoz illő színben!

Idén csússz Te is az egyik legújabb Fundango sínadrágban!