Kik vagyunk?

A célunk, hogy megszerettessük
a kinti sportokat

A Fundango csapatának célja: élménnyé tenni az outdoor sportokat, függetlenül az időjárási körülményektől. Egyszerre használjuk a városi divatelemeket és a sportoláshoz szükséges technológiai megoldásokat ruháink tervezése során. Tele vagyunk tervekkel és inspirációkkal, azon dolgozunk nap mint nap, hogy termékeink megfeleljenek a legújabb technológiáknak. Szeretnénk, hogy mindenki úgy szeresse a természetet és a kinti sportokat, mint mi magunk.

A Fundango 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy “olyan ruhákat gyártsunk magunknak, amiket addig nem tudtunk megvenni.” Fiatal síelők és snowboardosok és szörfösök alapították a márkát, ők kezdték tervezni először csak maguknak a ruhákat, ügyes megoldásokkal. Olyan jól sikerültek, hogy hamarosan barátoknak és másoknak is gyártottak belőlük, majd kis startupként beléptek a nemzetközi piacra. Mára egy sikeres, innovatív csapat áll a Fundango mögött, széles sportruházati választékot kínálnak és már 13 országban jelen vannak.

Joy

Innovation

Adventure

Love of nature

Connected

Inspiration

Design

Stílus és a technológia találkozása

Kreatív csapatunk erőssége abban rejlik, hogy folyamatosan képesek vagyunk fejlődni. Mindig újat szeretnénk alkotni, miközben egymást inspirálva próbálunk alkalmazkodni a különböző extrém körülményekhez. Úgy igyekszünk kivételes teljesítményt nyújtani, hogy a design harmóniában legyen a technológiai követelményekkel.

Lifestye collection